Miten tulla mukaan ryhmiin?

Ryhmiin voi vain ilmestyä paikalle, ennalta ei tarvitse ilmoittautua ja ryhmissä voi käydä aina kun omiin aikatauluihin sopii. Kannattaa tulla paikalle 10-15 minuuttia ennen ryhmän ilmoitettua alkamisaikaa, jotta ehdit ottaa istumapaikan ja olla valmiina kuuntelemaan, kun kokous alkaa.

Ryhmät pyörivät ympäri vuoden. Poikkeuksista ilmoitetaan ryhmäluettelossa:
Live-ryhmät: https://www.aal.fi/ryhmat/ajat/
Verkkokokoukset: https://www.aal.fi/ryhmat/verkkokokoukset/

Ryhmäluettelossa olevalta yhteyshenkilöltä (tai yhteystiedoista) voi kysyä tietoa käytännön asioissa eli esimerkiksi ryhmien kokoontumisajoista tai -paikasta. Yhteystiedot eivät kuitenkaan ole tarkoitettu henkilökohtaista terapiaa varten.

Ryhmän vetäjälle voi alussa mainita, että on ekaa kertaa paikalla. Vetäjä voi kertoa kyseisen ryhmän toiminnasta ja häneltä ja muilta ryhmiin osallistuvilta voi kysellä, jos jokin askarruttaa. Kun olet paikalla ensimmäistä kertaa, luetaan kokouksessa yleensä 1. askel.

Ympäri Suomea toimii useita ACA-ryhmiä, monena viikonpäivänä, ja niihin voi vain kävellä sisään ja päästä vertaistuen pariin. Voit osallistua minkä paikkakunnan kokoukseen vain, vaikka olisit itse eri paikkakunnalta.

Tervetuloa mukaan!