Tilaa kirjallisuutta

Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen tilaus(at)aal.fi

Saat vastauksessa ohjeet maksamiseen. Jos kirjat pitää postittaa, hintaan lisätään postituskulut. Tilausten käsittelyssä menee 2 – 4 viikkoa. Voit ostaa kirjoja mahdollisesti myös ACA tapahtumissa tai kysyä niitä ryhmiltä.


ACA:n suomenkielinen Iso Punainen Kirja
Perusteoksemme, nimeltään Aikuiset lapset: Alkoholistiset / toimintahäiriöiset perheet. Teos on käännös ACA-toveriseuran englanninkielisestä perusteoksesta, Adult Children of Alcoholic /Dysfunctional Families. Tämä 642-sivuinen järkäle koostuu askelista, perinteistä, niitä käsittelevistä puheenvuoroista ja paljon muusta. Kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti Pyykkilista, Ongelma, Ratkaisu, sisäinen lapsi, rakastava vanhempi ja muut ACA-toipumiselle olennaiset käsitteet. Mukana on myös historiatietoa toveriseuran kehittymisestä, käsikirjaosio ACA-ryhmissä ja palvelutehtävissä toimimiseen sekä oivalluksia oppimamme soveltamisen avuksi. Teoksen lopussa on kuvattu palveluun liittyvät ACA:n kaksitoista käsitettä ja ACA-maailmanpalveluorganisaation (ACA WSO = Adult Children of Alcoholics World Service Organization) rakennetta ja toimintaa.
hinta 15€ / kpl + postikulut

AAL Tulokaskansio
Kahdeksansivuinen kapea moniste on tarkoitettu ensi kertaa ryhmään tulevalle. Siinä kerrotaan mikä on AAL, millainen on toimintahäiriöinen perhe ja millaisia ovat ongelmamme. Kerrotaan myös AAL-kokouksesta ja AAL:n ratkaisusta. Kaksitoista askelta ja perinnettä sekä tyyneysrukous esitellään. Viimeisellä sivulla on tilaa muiden jäsenten puhelinnumeroille yhteydenpitoa varten.
Hinta 0,50€ / kpl + postikulut.

ACA 12 askeleen tehtäväkirja
Suomenkielinen kirja, jota voi käyttää askeltyöskentelyyn. Kirjaa on taas saatavilla!
hinta 13€ / kpl + postikulut

ACA:n englanninkielinen Big Red Book
Perusteoksemme, nimeltään Aikuiset lapset: Alkoholistiset / toimintahäiriöiset perheet. ACA-toveriseuran englanninkielinen perus, Adult Children of Alcoholic /Dysfunctional Families. Teos koostuu askelista, perinteistä, niitä käsittelevistä puheenvuoroista ja paljon muusta. Kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti Pyykkilista, Ongelma, Ratkaisu, sisäinen lapsi, rakastava vanhempi ja muut ACA-toipumiselle olennaiset käsitteet. Mukana on myös historiatietoa toveriseuran kehittymisestä, käsikirjaosio ACA-ryhmissä ja palvelutehtävissä toimimiseen sekä oivalluksia oppimamme soveltamisen avuksi. Teoksen lopussa on kuvattu palveluun liittyvät ACA:n kaksitoista käsitettä ja ACA-maailmanpalveluorganisaation (ACA WSO = Adult Children of Alcoholics World Service Organization) rakennetta ja toimintaa.
hinta 27€ / kpl + postikulut

Englanninkielinen meditaatiokirja – Strengtening my Recovery
Daily Affirmations Strengthening My Recovery Meditations for Adult Children of Alcoholics / Dysfunctional Families. “What you are about to read was created from a space of love and gratitude for a Program that has saved countless lives physically, emotionally, and spiritually”. “Strengthening my Recovery” is a Daily Affirmation and Meditation book written by and for the Adult Children of Alcoholics / Dysfunctional Families (ACA and ACoA) Fellowship. The seeds of this book were planted during the final development of the Fellowship Text, also know as the Big Red Book (BRB).
hinta 21€ / kpl + postikulut


Tilaukset tulee maksaa etukäteen erillisen ohjeistuksen mukaan.