Toimikunnan tapahtumat

Vuosittainen asiakokous 2019:

Hyvät matkakumppanit,

lämpimästi tervetuloa yhteiseen vuosittaiseen asiakokoukseemme! Vuosittainen asiakokous 2019 pidetään 15.-17. maaliskuuta Vetämäjärven leirikeskuksessa, osoite Sillintie 570, 63400 Alavus. Lisätiedot kokouspaikasta:
https://www.alavus.fi/fi/vapaa-aika/nuoriso/nuorisotilat/vetamajarvi.html

Vuosittaiseen asiakokoukseen voivat osallistua kaikki ACA:n jäsenet, mutta äänioikeus (päätöksenteko-oikeus) on vain ryhmien palveluedustajilla ja toimikunnan jäsenillä. Kokouksen kieli on suomi. Toivomme, että jokainen ryhmä valitsee keskuudestaan palveluedustajan, joka edustaa ryhmää kokouksessa, ja että etsitte ryhmäomatunnon ääntä kokouksessa käsiteltäviin asioihin etukäteen ryhmienne asiakokouksissa.

Tällä kertaa ryhmiltä tuli yksi aloite, ja se ei saavuttanut 2⁄3 kannatusta äänestyksessä. Aloitetta ei siis oteta vuosittaisen asiakokouksen käsittelyyn. Kokouksessa voimmekin keskittyä tutkimaan ja parantelemaan yhdessä workshop-tyyppisesti palvelukäsikirjaamme. Lisäksi käydään läpi kuluneen kauden toimintakertomus ja talousasiat sekä valitaan uudet toimikunnan jäsenet. Toki myös syödään hyvin, saunotaan ja jaetaan kokemuksemme, voimamme ja toivomme.

Toimikunta toivottaa tervetulleeksi uudet palvelusta kiinnostuneet jäsenet. Esimerkiksi rahastonhoitajan sekä sihteerin palvelutehtäviin tarvittaisiin uudet luotetut palvelijat. Verkossa julkaistavalle Perhonen-lehdelle haetaan myös toimittajaa. Palvelukäsikirjan nykyisen version mukaan toimikunnan koko on minimissään neljä ja maksimissaan kahdeksan. Uudet jäsenet saavat perehdytyksen tehtäviinsä aiemmin tehtäviä hoitaneilta sekä tukea toimikunnan “vanhoilta” jäseniltä.

Koko viikonlopun hinta on 45€ sisältäen ruuat, kahvit, majoituksen ja saunan. Lauantaipäivän osallistumismaksu on 15€, sisältäen ruuat ja kahvit. Suositellaan, että ryhmä maksaa palveluedustajansa osallistumismaksun.

Omat pyyhkeet ja uikkarit mukaan. Mukaan omat liinavaatteet.
Sitovat ilmoittautumiset 1.3.2019 mennessä sähköpostiin aal(at)aal.fi.

Ilmoittautumisesi vastaanottaminen vahvistetaan, joten jos vahvistusta ei kuulu viikon sisällä, otathan uudelleen yhteyttä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot.

Ilmoittautumismaksu 45 € tulee olla maksettuna 5.3. mennessä:
Tilille FI81 8000 1571 1733 93
Saaja AAL Keskuspalveluyhdistys ry
Viestikenttään teksti: VAK 2019
Osoite: Vetämäjärven leirikeskus, Sillintie 570, 63400 Alavus

Ajo-ohje:(etelästä) Alavudelta noin 7 km Lapuan suuntaan (66) , kääntyy vasemmalle Vetämäjärventie, sitä noin 1 km, kääntyy vasemmalle Lepistöntie, jota noin 1 km, sitten vasemmalle Sillintietä noin 1 km, oikealla Vetämäjärven leirikeskus. Opaskyltit lisäapuna!

Ajo-ohje: (pohjoisesta) Kuortaneelta 20 km Alavuden suuntaan (66), oikelle kääntyy Vetämäjärventie, jota noin 1 km, kääntyy vasemmalle Lepistöntie, jota noin 1 km, sitten vasemmalle Sillintie, jota noin 1 km, jonka jälkeen kohde oikealla. Opasteet lisäapuna!

Lämpimästi tervetuloa!

VAK 2019 ohjelma ja asialista

Aikuiset lapset Suomi