International news

ACA World Convention ja ACA Annual Business Meeting

ACA:n maailmanpalvelun kokous on huhtikuussa Malmössä Ruotsissa, ja kaikki rekisteröidyt ryhmät voivat lähettää sinne edustajansa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Lisätietoja https://www.acaworldconvention.org.

Liitteenä ovat tekstit tiedostossa FI-2019-ABC-Ballot-for-publication.pdf ovat pienen työryhmän tekemä epävirallinen käännös ACA:n maailmanpalveluorganisaation (ACA WSO) lähettämistä viesteistä. Alkuperäiset englanninkieliset tekstit on koottu oheiseen tiedostoon (ENG-2019-ABC-Ballot-for-publication.pdf) ja ne ovat myös ACA WSO:n verkkosivuilla. www.acawso.org.

Äänestykseen vastataan liitteessä kerrottujen ohjeiden mukaan erillisen verkkosivun kautta (ei siis sähköpostilla). Äänestääkseen ryhmän tulee olla rekisteröitynyt ACA WSO:n sivuilla https://adultchildren.org/meeting/meeting-register/

Äänestystulosten toimittamisen takaraja on 31.3.2019. Äänestyksessä on neljätoista aloitetta.

ENG-2019-ABC-Ballot-for-Publication

FI-2019-ABC-Ballot-for-Publication

ACA Ländertreffen März 2019 / 1. ACA Convention March 2019

1st ACA Convention of the German-speaking countries from 29th to 31st March 2019 in Bad Bergzabern, Southern Palatine, Germany. The flyer, in German and in English, can be downloaded from website:

Ländertreffen

International ACA pages

Adult Children of Alcoholics (ACA) World Service Organization:
ACA WSO

Adult Children of Alcoholics (ACA) World Service Organization European Committee:
ACA WSO European Committee

Aikuiset lapset Suomi