Pieksämäen kesäleiri

Julkaistu : huhtikuu 15, 2018

Kukkaroniemen leirikeskuksessa, Pieksämäellä 4.-10.6.-18. Kukkaroniementie 494, Pieksämäki.

Leirikeskuksen alue:
· Päärakennus (n. 130 m2 ), jossa alakerrassa WC, tupa ja keittiö, yläkerrassa 3 erillistä huonetta majoitusta varten. Yht. 8 vuodepaikkaa (sis. sängyt, peitot ja tyynyt).
· Majoitusrakennus (n. 330 m2 ), jossa 1 kpl 7 hengen, 3 kpl 6 hengen, 1 kpl 5 hengen, 1 kpl 4 hengen ja 1 kpl yhden hengen huonetta. Yht. 35 vuodepaikkaa (sis. sängyt, peitot ja tyynyt). WC- ja suihkuhuone tytöille ja pojille.
· Aittarakennus 3+3 hengelle. Rakennuksessa ei sähkölämmitystä.
· Rantasauna, hyvä uimaranta, grillipaikka.
· Lisäksi laajassa pihapiirissä pieni tanssilava, hiekkakenttä ja nurmialueet.
Varustetaso:
· Päärakennuksen keittiössä sähköhella, jääkaappipakastin, kylmiö, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamasterkahvinkeittimet 2 kpl, kahvi- ja ruokailuvälineet n. 50:lle.
· Päärakennuksen tuvassa takka, pirtinpöytäkalustus, piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu.
· Soutuvene.

Paikka on kokonaan meidän käytössä. Leiri on avoin kaikille toipumisesta kiinnostuneille. Tule päiväksi, kahdeksi tai koko viikoksi. Ei ennakkoilmoittautumista. Ruokailu omatoimisesti. Kimpparuokailuista voit sopia paikallaolijoiden kanssa.

Kukin ryhmä voi varata itselleen päivän, jolloin ryhmä vastaa palavereiden vedosta, saunan lämmityksestä ja mahdollisesta päivän lisäohjelmasta. Lisäohjelman toivotaan olevan toipumisohjelman hengen mukaista. Näin saa jakaa muiden kanssa oman ryhmän hauskimmat ideat tai puhuttelevimmat teemat.

– Palavereja vähintään kaksi kertaa päivässä. Teemoina esim. pelko, naisten/miesten palaveri, askeleet
– Mukaan omat liinavaatteet tai makuupussi!
– Mahdollisuus pyytää itselleen kummi luottamukselliseen jakamiskeskusteluun. Paikan päältä löytyy lista, johon leirin kummiksi tarjoutuvat voivat ilmoittautua.
– Vapaa-ajan ohjelmaa: saunomista, uimista, marjastusta, lenkkeilyä, pelejä, leikkejä, draamaa, tanssia ja laulua, voit tuoda mukana omia soittimia.

Hinta 10 e/vrk. Paikallaoleskelupäiviä ei tarvitse päättää etukäteen – saat kotiin lähtiessä mukaan pankkisiirron, jolla maksat leirin jälkikäteen. Saat tulla myös ilmoittamatta.

Lisätiedot/ajo-ohjeet: Toivolta (Jussi) 044 242 0701 / tiedotus@aal.fi
Halukkaat ryhmät voivat ilmoittaa oman vetopäivänsä Toivolle ylläolevaan sähköpostiin.
Ennakkoon tilattua ( tilaus@aal.fi ) kirjallisuutta voi noutaa leiriltä jolloin ei tule postituskuluja.

TERVETULOA !