Perhonen -tiedotuslehti

Perhonen  on AAL:n virallinen tiedotuslehti.  Se on ryhmien yhteinen tiedotuslehti, jossa jäsenet voivat jakaa kokemuksensa, voimansa ja toivonsa. Siinä on jäsenten kirjoituksia muun muassa ryhmään tulosta, toipumisesta, ohjelman tekemisestä ja palvelusta sekä ilmoituksia ajankohtaisista tapahtumista. Lehteen voi lähettää myös kuvia, piirroksia, runoja ja sarjakuvia.

Toimikunta ja erillinen toimittaja tekevät ja kokoavat lehden palvelutyönä. Kolme neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti lähetetään jokaiseen ryhmään. Osallistu lehden tekemiseen ja jaa kokemuksesi muille. Lähetä tekstisi tai piirroksesi seuraavaan osoitteeseen: perhonen<at>aal.fi.

Nettisivuille pdf-muodossa ilmestyvän lehden voi ladata omalle tietokoneelle Adoben Acrobat Readerilla tai muilla ilmaisohjelmilla Numerot löydät kohdasta ”Perhosen vanhat numerot”

Lehden voi tilata paperiversiona kotiin. Maksa lehti AAL:n tilille SAMPO FI81 8000 1571 1733 93. Merkitse maksun saajaksi: AAL Keskuspalveluyhdistys ry, viitekenttään: Perhonen sekä nimi ja postiosoite.  Lehden hinta on 8 euroa/vuosi (painatus- ja postituskulujen kattamiseksi).

(Jos haluatte tilata ryhmään enemmän lehtiä, kulut ovat seuraavat: 3 x vuosikerta eli kolme samaa lehteä neljästi vuodessa 20 euroa, 5 x lehti 33 euroa. Lähetä tilauksesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: perhonen<at>aal.fi.)

 

Tilaa Perhonen -tiedotuslehti


Nimi *

Sähköposti *

Katuosoite *

Postinumero ja kaupunki *

Anna puhelinnumerosi.... *

Lisätietoja tilauksesta

Kirjoita laatikossa näkyvä koodi alla olevaan kenttään.
Tällä estetään sivuston väärinkäyttö.
captcha

'